Învățământul ar putea deveni obligatoriu de la grupa mijlocie, de la grădiniță, până la liceu

PSD împinge pe repede înainte în Parlament încă o măsură necalculată în prealabil. Învățământul ar putea deveni obligatoriu începând cu grupa mijlocie de la grădiniță… până la finalul studiilor liceale.

Am susținut mereu nevoia de mai multă școală, însă, chiar dacă măsura în sine este bună, aplicarea ei fără calcule bine făcute riscă să bulverseze sistemul educațional.

Nu putem lua asemenea decizii legați la ochi. Poate face față infrastructura școlară? Avem suficienți educatori și profesori pregătiți? Sunt doar două din multe alte întrebări legitime la care PSD nu poate răspunde în acest moment.

Învățământul ar putea deveni obligatoriu începând cu grupa mijlocie de la grădiniță... până la finalul studiilor liceale.

PSD împinge pe repede înainte în Parlament încă o măsură necalculată în prealabil. Învățământul ar putea deveni obligatoriu începând cu grupa mijlocie de la grădiniță... până la finalul studiilor liceale.Am susținut mereu nevoia de mai multă școală, însă, chiar dacă măsura în sine este bună, aplicarea ei fără calcule bine făcute riscă să bulverseze sistemul educațional.Nu putem lua asemenea decizii legați la ochi. Poate face față infrastructura școlară? Avem suficienți educatori și profesori pregătiți? Sunt doar două din multe alte întrebări legitime la care PSD nu poate răspunde în acest moment.

Gepostet von Marilen Gabriel Pirtea am Freitag, 30. März 2018